AAA

POLITIKA | 26.02.2020 21:20 > 26.02 21:20

Mihajlović: Odluka Zelenovića da izadje na izbore dobra, bojkot je propao

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je večeras u Šapcu "da je odluka Nebojše Zelenovića o izlasku na lokalne izbore dobra i da je potpuno obesmislila ideju bojkota koju vode Obradović, Jeremić i Djilas", saopšteno je danas iz kabineta ministarke.

U saopštenju se navodi da je Mihajlović ove ocene iznela gostujući na TV As u Šapcu, gde je dodala da će "danas u Srbiji samo zlonamerni reći da ništa nije uradjeno i da je sve loše".
"To ćete čuti samo od opozicije koja nema program i koja bez ikakvih argumenata kritikuje naše rezultate. Čak ne moram ništa da kažem, dovoljna je slika svih novih auto-puteva i pruga koje smo izgradili, novih gradilišta, ali i povećanog broja automobila koji danas prolaze kroz Srbiju, pa da gradjani vide ko i koliko radi", kazala je Mihajlović.

Ona je rekla da često dolazi u Šabac "kako bi razgovarala sa gradjanima i pomogla u rešavanju problema, prevashodno u rekonstrukciji lokalnih puteva, u mestima u kojima meštani glasaju za SNS, a koja su iz tog razloga zapostavljena od strane gradonačelnika ovog grada".

"Infrastruktura, bilo da govorimo o putnoj, energetskoj ili komunalnoj, je uslov normalnog života. Neprihvatljivo je da gradjani koji glasaju za SNS budu kažnjeni zbog toga i da u mestima u kojima žive nemaju osnovne uslove za život. Asfaltiran put, ambulanta, škola, komunalna infrastruktura, to su pitanja osnovnih ljudskih prava. I ljuta sam jer gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović deli ljude na gradjane prvog i drugog reda prema tome za koga glasaju i na taj način ugrožava njihova prava", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da kada su Aleksandar Vučić i SNS dobili poverenje gradjana na (parlamentarnim) izborima, oni to poverenje nisu želeli da prokockaju.

"Bilo je mnogo nevernih toma, ali mi smo svojim rezultatima dokazali da nam je cilj da svi gradjani i gradjanke Srbije žive bolje i da ostaju u Srbiji. Zbog neodgovorne politike Zelenovića, mi smo iz Beograda morali da dolazimo da bi pomogli da gradjani Šapca dobiju normalne uslove za život, jer je to njihovo ljudsko pravo", rekla je Mihajlović.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.