AAA

POLITIKA | 01.03.2020 09:40 > 01.03 09:40

Djurišić: Komentari da smo Vučićeva opozicija su izraz nemoći i besa

Jedan od lidera organizacije "Srbija 21" Marko Đurišić ocenio je da je neophodno suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića aktivnom politikom i da su se članovi te koalicije uželeli prave politike i borbe.

"U jednom trenutku je postalo jasno da (lider Socijaldemokratske stranke) Boris Tadić i ja različito vidimo ovaj politički trenutak. Ja kao trenutak u kome je neophodno iskoračiti i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića aktivnom politikom i na izborima, a on odustajanjem od borbe", rekao je Đurišić za list Blic.
Đurišić je naveo da će u naredna dva meseca ta koalicija imati snažnu kampanju, okupljanja, širenja i stvaranja alternative.

Govoreći o navodima da su oni "Vučićeva opozicija", Đurišić je kazao da "ne razume takve komentare" i ocenio je to kao "izraz nemoći, besa, agresije onih koji nisu spremni da imaju konkurenciju".

Prema njegovim rečima, iza takvih komentara stoji želja da se nešto novo i drugačije diskredituje na samom početku i dodao je da ta organizacija "ima svoj plan i njega će ga se i dalje držati".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.