AAA

POLITIKA | 24.03.2020 13:30 > 24.03 14:07

Vučić: Tončev otpustio radnike iz hotela Nais, neće imati podršku države. Vlasnici hotela se izvinili, neće otpuštati radnike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da je hotel Nais, u vlasništvu Ivice Tončeva, otpustio radnike i da zato neće imati podršku države.

"Kako saznajemo, hotel Nais u vlasništvu Ivice Tončeva otpustio je 60 odsto radnika. To je njegovo pravo, ali zbog toga neće imati apsolutno nikakvu podršku države Srbije", objavio je Vučić na svom Instagram nalogu.

On je dodao da još jednom moli poslodavce da čuvaju svoje radnike.

Vlasnici hotela Nais izvinili se Vučiću: Nećemo otpustiti radnike

Vlasnici i menadzment hotela Nais izvinili su se, u saopštenju, predsedniku Srbije Aleksandru Vućiću i njihovim radnicima  "koji su se uznemirili zbog mogućnosti da izgube svoja radna mesta, kao i svima koji svakodnevno ulažu ogromne napore u borbi protiv korona virusa".

"Nakon reakcije predsednika Vućića a svesni ozbiljnosti situacije u kojoj se nalazi Srbija odlučili smo da uprkos ekonomskim gubicima koji nam predstoje ipak sve radnike ostavimo na platnom spisku hotela, nezavisno od radnog statusa, do kraja vanrednog stanja", navodi se u saopštenju.

Kako su naveli "odlucili smo da sačuvamo sve svoje radnike i njihove porodice da bismo uživali u vremenu koje dolazi nakon pobede nad korona virusom".

"Ovo teško vreme zahteva solidarnost svih nas i mi želimo da pokazemo da ćemo uvek biti uz Srbiju. Nastavićemo zajednički borbu protiv koronavirusa i ekonomskih posledica koje je izazvao i pobedicemo", poručili su vlasnici i menadzment hotela Nais.

Tončev je funkcioner Socijalističke partije Srbije i pre dve godine je postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.