AAA

POLITIKA | 08.07.2020 01:25 > 08.07 01:27

Stupar: Bezbednosne službe upadom u Skupštinu želeli da okrive opoziciju

Novinar Slobodan Stupar ocenio je večeras da su za nasilan ulazak u Narodnu skupštinu odgovorne "bezbednosne službe", čiji je pripadnike optužio da su upadom u parlament želeli da okrive opoziciju.

"Jako dobro znam kako radi DB (Državna bezbednost), kako rade službe... Oni udju unutra, razvale vrata i onda kažu da su neki opozicioni lideri tako hteli da udju u skupštinu, upravo ono što je rekla premijerka Ana Brnabić u saopštenju", rekao je Stupar za N1.

On je naveo da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bacanjem suzavca na demonstrante, za koje kaže da nije zabeleženo poslednjih 20 godina, pokazao "gubitak kontrole".

"Policijom i suzavcem se ne može rešiti problem koji je (Vučić) napravio. Ne možete umiriti gradjanstvo policijom, to nije mogao ni (predsednik Jugoslavije) Slobodan Milošević", dodao je Stupar.

Takodje je ocenio da ove demonstracije "mogu da budu uvertira u mnogo ozbiljnije stvari".

"Svaki problem počinje od banalnih stvari, ovo je sada banalna stvar... Vučića čeka Brisel, možda odloži odlazak u Brisel. Vučić daje pare crkvi da bi ćutala kada preda Kosovo. Centralna stvar je Kosovo", dodaje Stupar.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.