AAA

POLITIKA | 08.07.2020 10:25 > 08.07 10:25

Zorana Mihajlović pozvala da se ne pribegava nasilju i da se poštuju mere u suzbijanju korone

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović najoštrije je osudila sinoćni, kako je rekla, nasilni pokušaj upada u Skupštinu, i pozvala sve gradjane Beograda i Srbije da se pridržavaju i da poštuju sve mere koje je Кrizni štab doneo u cilju suzbijanja epidemije korona virusa.

"Pozivam sve gradjane da ne pribegavaju bilo kakvom nasilju! Nošenje maski, poštovanje distance i odgovornost za svoje zdravlje i zdravlje drugih jedini je način kako bismo se izborili sa razbuktalom epidemijom korone" saopštila je Mihajlović i navela da koliko je situacija ozbiljna najviše govori podatak da su gotovo sve bolnice u Beogradu, kao i u drugim gradovima prepune pacijenata obolelih od korone.
Ona je navela i da svaki pokušaj političke zloupotrebe situacije sa epidemojom neće biti ništa drugo nego kockanje sa zdravljem gradjana.

"Organizovati bilo kakve političke proteste u vreme kada su nam bolnice prepune zaraženih bio bi vrhunac neodgovnosti. Oni koji pozivaju na mitinge i proteste moraće i da prihvate odgovornost za zdravlje gradjana koje okupljaju", saopštila je Mihajlović.


Najčitanije sada

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.