AAA

POLITIKA | 10.07.2020 14:30 > 10.07 14:30

Borko Stefanović: Vesić da objasni svoje veze sa huliganima

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović zatražio je od zamenika gradonačelnika Gorana Vesića da objasni kako je povezan sa Damnjanom Kneževićem, koji je poznat kao "šef paradržavnih narodnih patrola" a koji je označen kao jedan od onih koji su izazivali nerede na protestu u Beogradu i koji je pre tri dana priveden zbog upada u Skupštinu Srbije.

"Kada već Vesić neće da odgovori u kakvim je vezama sa Dragomirom Petronijevićem kumom i partnerom Aleksandra Koluvije najvećeg proizvodjača marihuane u Srbiji, tražimo od Vesića da nam kaže da li i preko koga komunicira sa pomenutim Kneževićem", naveo je u saopštenju Stefanović.
On je dodao da je Vesić uvek na strani onih koji maltretiraju Beogradjane.

"Vesić se pravi da ne vidi kako policija prebija ljude koji mirno sede ili beže od suzavca, napada novinare koji rade svoj posao i hapsi sve koji su se našli ispred njihovih bornih vozila, a povećan nivo Vesićeve agresije je i posledica želje da sakrije svoj rukopis u huliganskim napadima na policiju i gradjane", rekao je Stefanović.

Dodao je da ovo nije prvi put da se "večiti zamenik" dovodi u vezu sa huliganima, i izneo tvrdnju da se ispituje Vesićeva uloga u prekidu fudbaske utakmice Italija-Srbija koja se igrala u Djenovi 2010. godine kada su huligani predvodjeni Ivanom Bogdanovim prvo napali naše reprezentativce da bi potom izazvali prekid utakmice i naneli ogromnu štetu našem fudbalu i zemlji.

Najčitanije sada

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.