AAA

POLITIKA | 10.07.2020 18:35 > 10.07 18:35

Rebić: Nije tačno da policija organizuje huligane koji prave incidente na protestu

Direktor policije Vladimir Rebić odbacio je kao lažne tvrdnje da su medju demonstrante ubačeni pripadnici MUP-a i bezbednosnih službi, sa ciljem da upravo oni naprave incidente koji bi izazvali reakciju policije.

"Danas su sagovornici pojedinih medija pokušali da kriminalizuju pripadnike policije i napadnu ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića lažnim tvrdnjama da upravo on upravlja huliganima koji izazivaju narede na protestima" saopštio je Rebić i ocenio da takve neistine imaju za cilj narušavanja ugleda policije i ministra Stefanovića.
Direktor policije izjavio je da je skandalozna i potpuno netačna tvrdnja jednog bivšeg policajca koji je optužio pripadnike Odeljenja za posebne akcije da učestvuju u izazivanju provokacija, kako bi se stekli uslovi za nečije hapšenje.

"Ni činjenica da je tokom dva dana protesta povredjeno 118 policijskih službenika nekima nisu dovoljan razlog da pokažu malo obzira prema pripadnicima policije, već naprotiv pokušavaju da nasilne i rušilačke proteste predstave zapravo kao medjusobni sukob policajaca", navedeno je u saopštenju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.