AAA

POLITIKA | 11.07.2020 21:35 > 11.07 21:35

Okupljeni gradjani ispred Narodne skupštine traže ostavke i hapšenje Vučića


Ispred Narodne skupštine i u Pionirskom parku u Beogradu okupio se veći broj gradjana na protestu protiv vlasti koji se održava svake večeri od 7. jula, saobraćaj je zaustavljen a trenutno su vidljivi samo pripadnici policije koji regulišu saobraćaj.

Gradjani koji protestuju su u grupama koje se protežu od fontane na Trgu Nikole Pašića do semafora na početku Bulevara Kralja Aleksandra.
Kako javlja reporter Bete sa lica mesta veliki broj gradjana koji su se u početku okupili u Pionirskom parku i izbegavali da pridju Skupštini, približio se sada Skupštini Srbije, a preko megafona je počelo skandiranje protiv vlasti, odnosno protiv predsednika Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandra Vučića.

Gradjani uzvikuju "Ostavke" i "Uhapsite Vučića".

Gradjanima se u jednom trenutku pridružila i potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je pozvala da se protest održi na Brankovom mostu, koji bi time bio blokiran.

Na protestu je vidjen i predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, kao i članovi pokreta "Ne davimo Beograd".

Na protestu je trenutno najveći broj mladih ljudi koji stoje ili se kreću na platou ispred Skupštine Srbije a neki od njih imaju i biciklističke šlemove na glavama.

Najčitanije sada

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.