AAA

POLITIKA | 13.08.2020 10:15 > 13.08 10:15

Dačić: Spremni za nastavak saradnje sa Vučićem, nema dana da nismo u kontaktu

Predsednik Socijalističe partije Srbije (SPS) i šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas da su on i stranka koju vodi spremni da, u interesu političkog i državnog jednistva Srbije, nastave saradnju sa predsedikom države Aleksandarom Vučićem i Srpskom naprednom strankom (SNS), dodajući da odluka o tome pripada Vučiću i SNS.

"Ta odluka, kao što je on sam najavio, će biti u narednih petnaestak dana", rekao je Dačić, za TV Prva, navodeći da je ponosan na rezultate koji su postignuti u saradnji sa Vučićem i njegovom strankom.
Na pitanje o spekulacijama da će SPS dobiti manje mesta u novoj Vladi, on je rekao da su posle svakih izbora bile "razne vrste priča i nagadjanja šta će biti, koliki će broj (mesta) kome pripasti".

"Vučić i ja nikad nismo na takav način razgovarli o brojkama već o ciljevima i politici i uvek smo iznalazili rešenje. Tako, ostavile vi to Vučiću i meni da rešimo", rekao je Dačić.

On je naveo i da nema dana u poslednjih osam godina da on i Vučić nisu u kontatku, "da se vidimo ili čujemo". "Jutros nismo stigli", dodao je Dačić.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.