AAA

POLITIKA | 16.08.2020 08:05 > 16.08 09:41

Naslovne strane za nedelju 16. agusta 2020. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. avgust, najviše pišu o epidemiji korona virusa i njenom uticaju na predstojeću školsku godinu, o najavljenim promenama u krivičnom zakonu i o drugim temama.

ALO "Šapić ili Dačić? Odluka do petka", list piše da bi u toku nedelje trebalo da se sazna ko će sedeti u novoj vladi Srbije. Pod naslovom "Nemanja ponovo medju Srbima", o postavljanju spomenika Stefanu Nemanji u Beogradu.

BLIC Intervju sa liderom Narodne stranke Vukom Jeremićem "Bio sam u velikoj zabludi u vezi s Jovanovićem". O sportskom centru FSS "Svetsko a naše".

VEČERNJE NOVOSTI List piše o najavljenim promenama u krivičnom zakonu "Žrtve nasilja ili silovanja dobiće novac". O povećanju broja slučajeva korona virusa u Hrvatskoj "Hrvati uz plaže prodali koronu".

KURIR Pod naslovom "Pakao, mafijaši su mi ukrali ćerku na porodjaju", donosi ispovest operske primadone Radmile Smiljanić. "Srbi u Španiji gaje marihuanu zbog najmanje kazne", o kriminalu sa Balkana.

POLITIKA U temi nedelje list piše o školovanju u vreme epidemije korona virusa "Djaci su žrtve pandemije". O položaju Univerziteta u Beogradu "BU i dalje medju 500 najboljih univerziteta na svetu".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.