AAA

POLITIKA | 17.09.2020 07:35 > 17.09 08:15

Naslovne strane za četvrtak, 17. septembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji, sastanku lidera opozicije, o sudjenju pijanisti iz Niša i o drugim temama.

ALO "Novi udar korone već početkom oktobra?!", list piše o opasnosti ponovnog širenja epidemije korona virusa u Srbiji zbog povratka turista sa letovanja i polaska dece u školu.

BLIC O planu raspodele SZO "Kako će izgledati vakcinacija protiv korone". "Pijanista iz Niša na sudu zbog sviranja klavira", prenosi list.

VEČERNJE NOVOSTI "Nepotreban test na koronu svakom bolesnom djaku", upozovaraju lekari. O nesporazumu sa "master" platnim karticama "Klijenti hteli moratorijum, a na računu šok".

DANAS Predsednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković za taj list "Marko Djurić će u Vašingtonu lobirati za svog šefa". Pod naslovom "Direktori škola ćute jer ne žele da budu krivi", o širenju zaraze korona virusom u školama u Srbiji. "Kod Tadića dogovoreno nenapadanje", o sastanku lidera opozicije.

INFORMER "Srbi 400 miliona evra potrošili na TV i kompjutere", list piše o povećanoj kupovini ovih uredjaja tokom leta, i povezuje to sa otkazivanjem odlaska na letovanje u vreme epidemije korona virusa.

KURIR Intervju sa epidemiologom i članom Vladinog kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa Branislavom Tiodorovićem "Treba da budemo srećni ako dobijemo milion vakcina".

POLITIKA "Dodik u Zagrebu, buka i bes u Sarajevu", piše list. O novoj vlasti u Crnoj Gori "Krivokapić najavljuje ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti". List piše "Zašto je Tramp uključio Izrael u dijalog Beograda i Prištine".

SRPSKI TELEGRAF List poziva nadležne "Uvedite karantin za turiste" i navodi da se za 48 sati četiri puta povećao broj zaraženih korona virusom.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.