AAA

POLITIKA | 29.10.2020 13:45 > 29.10 14:22

Šešelj: Saglasni smo sa borbom protiv kriminala, ali Vlada treba da krene iz svojih redova

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je saglasan sa najavom da će se nova Vlade boriti protiv kriminala, ali da to znači da Vlada mora da počne "iz njihovih redova".

Na konferenciji za novinare u centrali SRS, Šešelj je naveo da je u vladi ostao nekadašnji ministar unutrašnjih poslova, a sada ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i nova ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.
Šešelj je kazao da je Stefanović treba da odgovara za malverzacije prilikom prodaje oružja, a za Mihajlović je rekao da je na njeno insistiranje promenjen zakon o mini hidroelektranama "čime su uništene reke i celo rečno područje".

"Tražimo od Vlade da kao prvi zakon uvede sprečavanje podizanja mini hidroelektrana, i time sačuva rečna područja Srbije", istakao je Šešelj.

Prema njegovim rečima izgradnjom mini hidroelektrana se "betonira ono što je najlepše u planinskom području".

Komentarišući zamenu Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina u resorima vojske i policije, Šešelj je ocenio da se Vulin kao ministar odbrane pokazao kao patriota posvećen poslu, a da je Stefanović trebalo da ode u zatvor umesto u Ministarstvo odbrane.

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE:


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.