AAA

POLITIKA | 22.01.2021 16:30 > 22.01 16:30

Opozicija u utorak o predlogu zajedničke platforme za dijalog s vlašću

Sastanak opozicionih stranaka i pokreta o izradi zajedničke platforme za dijalog sa vlašću o izbornim uslovima biće održan u utorak, 26. januara u sedištu Nove stranke u Beogradu.

Kako je najavljeno iz te partije, na sastanku će biti razmotren predlog platforme koju su pripremile Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret slobodnih gradjana i Pokret za preokret, kao i predlozi ostalih opozicionih stranaka i pokreta.
Nova i Socijaldemokratska stranka su pozvale sve opozicione stranke i pokrete da u dijalogu nastupe sa jedinstvenom platformom i time kako su naveli, pokažu ozbiljnost i odgovornost pred svojim glasačima i simpatizerima, ali i sposobnost dogovora i kreiranja zajedničkih zahteva.

"Nema potrebe da se krijemo iza bilo kakvih drugih organizacija, moramo odgovorno da pokažemo da nam ni za izradu i sprovodjenje pomenute platforme nije potreban spoljni ili nestranački mentor. To je jedini način, podvlačimo, da vratimo poverenje glasača u snagu opozicije, bez kojeg nema ni pobede nad naprednjačkim režimom", stoji u saopštenju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.