AAA

POLITIKA | 03.03.2021 16:20 > 03.03 16:21

Vulin: Žandarmerija spremna za svako naređenje rukovodstva i predsednika Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin je danas izjavio da su "pripadnici Žandarmerije spremni i sposobni da izvrše svako naređenje državnog rukovodstva i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića".

Ministar je najavio da će "država učiniti sve" da im obezbedi još bolje uslove koji zahtevaju "više odgovornosti i rada na podizanju borbene gotovosti".
Vulin se sastao s komandantom i rukovodiocima Žandarmerije, za koju je rekao da je "jedan od stubova očuvanja bezbednosti i stabilnosti" Srbije, saopštilo je njegovo ministarstvo.

Ministar je u bazi beogradskog Odreda Žandarmerije gde je izvedena vežba rekao i da ta posebna jedinica policije "mora uvek biti spremna da reaguje i pruži jasan odgovor i na najmanju opasnost i rizik koji prete da ugroze stabilnost i bezbednost zemlje i naruše javni red i mir".

Vulin je rekao da bezbednosni sistem Srbije "nikada neće dozvoliti, što je i pokazao, da kriminalci šetaju slobodni misleći da su zaštićeni" i da "niko ne može ni da pomisli da može da preti i urušava stabilnost Srbije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.