AAA

POLITIKA | 01.10.2015 16:05

Pajtić iznosi dokaze o prisluškivanju

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da će sutra posle sednice Vlade u senci DS-a biti predstavljeni dokazi o tome kako je pokušano zataškavanje afere "Prisluškivanje".

"Sutra, posle sednice Vlade u senci, dokazi o tome kako su pokušali da zataškaju aferu 'Prisluškivanje'", napisao je Pajtić na Tviter nalogu.
On je dodao da je posao ministra unutrašnjh poslova Nebojše Stefanovića da otkrije ko i zašto prisluškuje.

"Dr Stefanović tvrdi da nema dokaza o prisluškivanju. Jadan ne razume da je njegov posao da otkrije ko i zašto prisluškuje. Osim ako on to čini", napisao je Pajtić.

Sajt Teleprompter objavio je pre dva dana transkript razgovora Bojana Pajtića i sestre ministarke Kori Udovički, Lidije, koja je tada bila predstavnica američke firme CWP. U razgovoru se pominje da je direktor Elektromreže Srbije Nikola Petrović tražio reket od dva miliona evra od te kompanije da bi je priključili na mrežu EMS-a.

Pajtić je potvrdio autentičnost transkripta i zatražio da se utvrdi ko ga prisluškuje. Ministar unutrašnjih poslova potom je rekao da MUP i Bezbednosno informativne agencija nisu prisluškivali Pajtića.

Povezane vesti:

Poslanici o prisluškivanju

Polemika SNS-a i DS-a o prisluškivanju

Stefanović: Nismo prisluškivali Pajtića

Antić: Pajtićeve izmišljotine slične Milanovićevim

Direktor EMS-a:Nisam tražio mito od CWP

Država koja prisluškuje opoziciju nije pravna

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.