AAA

POLITIKA | 08.05.2021 08:25 > 08.05 08:25

Glišić: Šapića samo interesovalo da bude gradonačelnik Beograda

Samostalni poslanik u Skupštini Srbije Vladan Glišić izjavio je da lidera Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića "očigledno" nije interesovalo da pravi ozbiljnu političku organizaciju, već samo paravan za ambiciju da postane gradonačelnik Beograda.

Glišić koji je donedavno bio bliski saradnik lidera SPAS-a, rekao je za list Danas da Šapića "očigledno nije interesovalo da pravi političku organizaciju koja bi trajala i imala svoju idelogiju već samo paravan za svoju menadžersku ambiciju" da bude gradonačelnik Beograda.
"Procenio je da mu to može omogućiti jedino utapanje SPAS-a u Srpsku naprednu stranku (SNS). Mislim da mu je to pogrešna procena, ali vreme će pokazati ko je bio u pravu", rekao je Glišić koji je na parlamentarnim izborima bio na listi SPAS-a, ali se sa Šapićem razišao odmah po formiranju parlamenta.

Prema rečima Glišića, "kao član SNS-a Šapić može da nosi i listu u Beogradu, pa ako propadne, to će biti neuspeh samo Šapića, a ne i lidera SNS", ali ako ostvari dobar rezultat, onda će to pre svega biti potvrda snage lidera SNS pa tek onda Šapića".

"S druge strane, beogradski SNS je pun ljudi ministra Stefanovića. Neko mora da ima motiva i volje da se sa svima njima obračuna, a Šapić je tu idealan", ocenio je Glišić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.