AAA

POLITIKA | 12.05.2021 15:20 > 12.05 15:20

Marković Palma: Nemam veze sa snimcima nagih maloletnica, oglasiće se njihova majka

Predsednik Skupštine Jagodine Dragan Marković Palma demantovao je danas navode potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da ima veze sa snimcima i fotografijama nagih maloletnica iz telefona svog saradnika i naveo da će se o tom sadržaju oglasiti majka tih devojaka "i saopštiti o čemu se radi".

Tepić je ranije danas upitala da li su Tužilaštvu u predmetu protiv Markovića za podvodjenje maloletnica i žena dostavljeni dokazi iz zaplenjenog mobilnog telefona "najbližeg Markovićevog saradnika", u kojem se nalaze snimci i slike nagih maloletnica, ćerki čelnika Jagodine.
"Nikakve veze nemam ni sa kakvim snimcima, ni sa moblinim telefonima bilo čijim, a kamoli sa ćerkama mojih bliskih saradnika, niti sa bilo čijim ćerkama. O tim slikama iz telefona oglasiće se majka tih devojaka koje su na snimcima i saopštiti o čemu se radi", naveo je Marković u pisanoj izjavi.

Marković je ponovo demantovao optužbe protiv sebe i naveo da ne poseduje hotel, da ne postoje podvodjenja i prostitucija, da kod njega "nikakav kriminalac i kradljivac autumobila" nikada nije radio, da se nijedna žena nigde u javnom sektoru nije zaposlila preko "telefona za druženje", niti takav telefon ili bilo šta slično postoji, niti je ikada postojao.

"Gradjani, nema ni dima ni vatre u ovom slučaju. Verujem u srpsko pravosudje i srpski zdravstveni sistem da će se pravično odrediti prema patološkim lažovima i kriminalcima koji su izmislii ne samo ovu aferu. Ali ova je nagrublja u istoriji politike. Ovo je dno dna", naglasio je on.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.