AAA

POLITIKA | 18.05.2021 18:25 > 18.05 18:25

Marković Palma zove Djilasa i Mariniku Tepić na televizijski duel

Predsednik Skupštine Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas predsednika i potpredsednicu Stranke slobode i pravde (SSP), Dragana Djilasa i Mariniku Tepić, na televizijski duel zbog kako je rekao, "laži" koje su o njemu izneli u vezi s navodnim podvodjenjem maloletnica.

Marković je u pisanoj izjavi naveo da duel može biti "bilo kada na bilo kojoj televiziji" i dodao da je njegov jedini uslov da u toj emisiji učestvuje i Djilas, koga je optužio da stoji iza "prljave kampanje blaćenja".
"Oni sve vreme lažu svesno da bi skrenuli pažnju sa istine o njihovoj pljački Srbije, da bi skrenuli pažnju sa istine da je Dragan Djilas čovek koji je sklon porodičnom nasilju, zato čitavu aferu vode isključivo gnusnim lažima i isključivo preko medija ignorišući institucije države Srbije", naveo je predsednik Skupštine Jagodine.

Pozivajući se na izjave svedoka, potpredsednica SSP iznela je prethodnih nedelja informacije o navodnom podvodjenju maloletnica u Jagodini za šta je kao organizatora, optužila Dragana Markovića Palmu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.