AAA

POLITIKA | 12.06.2021 16:25 > 12.06 16:25

Narodna stranka: Vlast crta Jeremiću metu na čelu

 Narodna stranka optužila je danas "režim predsednika Srbije Aleksandra Vučića" da "lažima u tabloidima koje kontroliše, crta metu na čelu" predsednika te partije Vuka Jeremića povezujući ga sa kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

U saopštenju iz te stranke su najavili da će podneti tužbu protiv tabloida Objektiv jer je "brutalnim lažima doveo u vezu Jeremića sa uhapšenim policajcem, kao i sa restoranom 'Jahorina', sa kojima Jeremić nema apsolutno nikakvih dodirnih tačaka, osim što je u taj objekat jednom na poziv svratio da popije piće".
"Povezivanje Jeremića, naravno, bez ikakvih dokaza, sa Belivukovom kriminalnom grupom, okrivljenom za najteža krivična dela, direktno ugrožava bezbednost Jeremića i njegove porodice", piše u saopštenju.

Navodi se da je Belivukov klan nastao za vreme vlasti Srpske napredne stranke (SNS) i da ga je ta partija "u potpunosti kontrolisala i koristila kako bi ućutkala skandiranje navijača protiv Vučića na stadionima i za prebijanje novinara i razbijanje protesta".

"Ovakvi napadi neće zaustaviti Jeremića i Narodnu stranku da raskrinkavaju i javnosti predstavljaju sva zlodela vlasti, poput saradnje sa kriminalnim grupama i pljačke gradjana preko kompanija kao što je Milenijum tim, koji služi za isisavanje novca gradjana iz budžeta", navedeno je u saopštenju. 


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.