AAA

POLITIKA | 14.06.2021 12:05 > 14.06 12:11

Radikali pozvali gradjane da letuju u Srbiji i kupuju domaće proizvode

Srpska radikalna stranka (SRS) pozvala je danas gradjane da predstojeće odmore provedu na nekoj od destinacija u Srbiji jer će tako pomoći domaćoj ekonomiji ali i zbog toga što je letovanje u Srbiji, u još nestabilnoj epidemiološkoj situaciji, najbezbednije i najekonomičnije.


"Posebno je važno napomenuti da niko od državnih funkcionera ne bi trebalo da letuje van Srbije, jer oni svojim primerom treba da pokažu da je takav patriotski čin u opštem interesu države i naroda", navodi se u saopštenju SRS.

Radikali su podsetili da se kampanja "Kupujmo domaće" povremeno aktuelizuje u poslednjih desetak godina ali da je država nikada nije ozbiljno i odlučno promovisala.

"SRS se oduvek zalagala za ovakvu kampanju i prioritet je uvek davala domaćoj privredi i domaćim investitorima. Srpski radikali smatraju da je, nakon svih posledica koje je epidemija korona virusa ostavila po privredu i ekonomiju, sada od izuzetnog značaja da se akcija 'Kupujmo domaće' sprovede kao jedan od najznačajnijih državnih projekata".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.