AAA

POLITIKA | 18.06.2021 15:40 > 18.06 16:06

Stamatović: Niš postaje regionalni centar Zdrave Srbije (VIDEO)


Politička partija Zdrava Srbija otvorila je danas stranačke prostorije u Nišu a njen predsednik Milan Stamatović izjavio je tim povodom da će taj grad postati regionalni centar stranke za jugoističnu Srbiju.

Kako se navodi u saopštenju, Stamatović je rekao da će Zdrava Srbija uskoro formirati i gradske odbore u Leskovcu i Vranju, kao i opštinski odbor u Vlasotincu.
"Zdrava Srbija, kao jedina politička partija sa sedištem izvan Beograda, čije je sedište u Čajetini, želi da se uključi u politički život Niša i tako prenese deo svog političkog iskustva iz Čajetine, zalažući se za decentralizaciju vlasti, razvoj poljoprivrede, stočarstva i turizma", rekao je Stamatović.

On je dodao da će insistirati da članovi Zdrave Srbije u Nišu budu ljudi od časti i poštenja, koji su nešto konkretno uradili i čiji su rezultati vidljivi.

Poverenik Zdrave Srbije u Nišu biće Žarko Ilić, a Stamatović je ocenio da sprovodjenje stranačkih programskih načela njemu neće biti laka ali da će imati punu podršku vrha stranke i svih članova.


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.