AAA

POLITIKA | 19.06.2021 13:05 > 19.06 13:29

LSV: Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

  • LSV/Logo

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) osudila je danas zahtev ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.

"Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjane Marković, navikli smo na sve i svašta. Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali i lažnom padobrancu, lažnom vojniku, lažnom policajcu, lažnom levičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse leči oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri", saopštila je LSV.

U toj stranci ocenjuju da Vulin "takve stvari radi u celom regionu, jednog dana je to Hrvatska, drugog dana BiH, a danas je na redu Crna Gora".
"Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što poštuju presude Medjunarodnog suda za ratne zločine u Hagu. Taj sud je osnovan rezolucijom Saveta bezbednosti UN i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN. Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju", navela je LSV.

Zatražili su od poslanika Skupštine Srbije da usvoje deklaraciju koju su izglasale njihove kolege iz Crne Gore i da "pokažu da Srbija poštuje UN i pripada civilizovanom svetu".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.