AAA

POLITIKA | 22.06.2021 12:20 > 22.06 12:52

Član bivše stranke SPAS u Opštinskom veću Ćuprije

  • (BETAPHOTO/OPSTINA CUPRIJA/MO)
  • (BETAPHOTO/OPSTINA CUPRIJA/MO)

Za novog člana Opštinskog veća Ćuprije izabran je Zoran Djurdjević iz nekadašnje stranke SPAS koja je sada deo Srpske napredne stranke.

Tako je Ćuprija prva lokalna samouprava u Srbiji koja je u izvršnu vlast imenovala kadar bivše stranke SPAS Aleksandra Šapića, koja je nedavno postala sastavni deo Srpske napredne stranke, rekao je predsednik Opštinskog odbora SNS u Ćupriji i predsednik Skupštine opštine Ćuprija Ninoslav Erić.
Na predlog predsednika Opštinskog odbora SNS Ninoslava Erića odbornici Skupštine opštine Ćuprija su, tajnim glasanjem, za novog člana Opštinskog veća izabrali Zorana Djurdjevića, diplomiranog ekonomistu iz Ćuprije. Kako je navedeno u obrazloženju, dosadašnji član Opštinskog veća Dejan Brkić podneo je ostavku na članstvo u Opštinskom veću iz ličnih razloga.

Na sednici je predsednik Skupštine Ninoslav Erić rekao da je opštinski budžet od početka godine uvećan za 400 miliona dinara republičkih sredstava, namenjenih opremanju Industrijske zone "Dobričevo" gde je u toku izgradnja nemačke fabrike "SMP Automotiv".

U ataru sela Supska biće izbušena tri bunara iz kojih će se vodom snabdevati fabrika "SMP Automotiv" i gradska vodovodna mreža.

Erić je naglasio da je to rezultat dobre saradnje opštinskog rukovodstva sa predsednikom republike i Vladom Srbije i da su potencijali opštine Ćuprija i dobar dosadašnji rad visoko cenjeni u republičkom vrhu.
Produkcija je deo projekta podrške javnom informisanju koji sufinansira Opština Ćuprija. Izneti stavovi ne predstavljaju nužno zvaničan stav Opštine.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.