AAA

POLITIKA | 31.07.2021 16:35 > 31.07 16:35

Krkobabić: Iz Lazarevca kreće zeleni prsten Beograda, domaćini iz sela nova snaga grada


Lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) Milan Krkobabić poručio je danas da je Lazarevac "mesto odakle treba da krene zeleni prsten Beograda" i dodao da će domaćini iz 139 sela, koliko ih ima Beograd, udruženi u zadruge predstavljati "novu dolazeću snagu grada".


"A to znači da beograđani mogu da računaju na svoje zdrave i sveže proizvode po pristupačnim cenama, a da domaćini, poljoprivrednici na svojim gazdinstvima imaju obezbeđenu budućnost. Taj zeleni prsten spasava Beograd", poručio je Krkobabić u Lazarevcu, koji je danas bio domaćin svim opštinskim odborima te partije na teritoriji Beograda.

Radni sastanak je održan u okviru Кaravana PUPS-a "Srbijo, i ovo je Srbija".


Krkobabić je naglasio da je briga za penzionere bila i ostala prioritet za sve članove PUPS-a.


"Danas smo u Beogradu, ali ne u centru Beograda na Vračaru, ne u Sava Centru, nego u Lazarevcu. Jednostavno, penzioneri Beograda i PUPS Beograda su jedno. Naše zajedničke tekovine -  besplatni gradski prevoz za sve građane starije od 65 godina, trinaesta penzija za najugroženije penzionere, gerontodomaćice kao najadekvatniji vid pomoći za nemoćne, klubovi za penzionere, dnevni centri za boravak najstarijih te tekovine bile su i ostale naš prioritet", poručio je Кrkobabić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.