AAA

POLITIKA | 20.09.2021 08:00 > 20.09 08:00

Naslovne strane za ponedeljak, 20. septembar 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 20. septembar 2021. godine, najviše piše o neizvsenom ishodu medjustranačkog dijaloga o izbornim uslovima, zaoštravanju epidemiološke situacije u Srbiji, očekivanom nastavku pregovora Beograda i Prištine, i drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO Kuma Prajda Nataša Bekvalac "Deo sam gej populacije". O smrti najpoznatijeg tekstopisca muzičkih hitova "Umrla Marina Tucaković".
BLIC Reportaža iz crvene zone užičke bolnice u "Dolaze nam cele porodice, a kući se ne vrate svi". "Polovina djaka na onlajn nastavi", o uvodjenju novih mera u prosvetnom sistemu.

VEČERNJE NOVOSTI "Srbima hoće da skidaju tablice", povodom navoda da će prištinske institucije insistirati na novim taksama za stanovnike severa Kosova. "Zvezda u Humskoj iščupala bod", nakon završetka 165. "večitog" derbija. "Bojsi nije dočekao da postane Srbin", povodom smrti glumca Džona Čalisa koji je u seriji "Mućke" glumio Bojsija.

DANAS -"Srbija prva u Evropi i druga u svetu po broju zaraženih", o aktuelnim korona brojkama u Srbiji. O poslednjoj rundi dijaloga o izbornim uslovima u "Flekenštajn na vezi sa Vučićem ubrzao dogovor". "Doing Business, Doing Corruption", o rezultatima interne istrage Svetske banke, koja ukazuje da se manipulisalo rezultatima medjunarodnog rangiranja.

INFORMER List prenosi mišljenje crnogorskog političara Nebojše Medojevića "Milo je terorista, DPS treba zabraniti".

KURIR Specijal lista "Najčuveniji egzekutori mafije: Ubijali za pare, kasapili tela iz zadovoljstva".

POLiTIKA  "Vladajuća većina 'drma' Milovu predsedničku fotelju", o političkoj sceni u Crnoj Gori. "Priština najavila skidanje srpskih tablica", uoči najavljenog nastavka dijaloga Beograda i Prištine. Feljton "Epidemija španske groznice u Srbiji 1918-1919".

SRPSKI TELEGRAF List ocenjuje da je turski predsednik Redžep Tajip Ergodan na nedavnom sastanku sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem poručio "Srbe niko neće napasti". Poglavar Ruske pravoslavne crkve o krizi u pravoslavlju "Patrijarh Kiril: Raskol grčke i slovenske crkve".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.