AAA

POLITIKA | 14.10.2021 20:20 > 14.10 20:22

Ponoš: Cilj Vulinovih besmislenih pohvala Vučića je prikrivanje bruke na Kosovu i Metohiji

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je tvrdnja ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić upisao u kolektivno sećanje nacije, zbog reagovanja na krizu na Kosovu i Metohiji, još jedna besmislica izmedju "serdara i vojvode".

"Ta besmislica je sračunata za zaludjivanje naroda i skretanje pažnje. Predsednik vlade u Prištini Aljbin Kurti je dva puta u par nedelja iznenadio Vučića i njegov obaveštajni i diplomatski aparat, a onda Vučić sanira bruku i smiruje narod tako što turira vojsku i žandarmeriju", rekao je on za list "Danas".

Kako je saopštila Narodna stranka, Ponoš je rekao da Srpska napredna stranka kroz Srpsku listu i dalje partner u Kurtijevoj vladi, dodajući da "ta ekipa izgleda ima interese iznad nacionalnih".

"Pričom o srpskom svetu i velikom vodji zamagljuju epidemisjku katastrofu u koju su uveli Srbiju, zloupotrebe u BIA, državni narko biznis", naveo je potpredsednik Narodne stranke.

Vulin je ranije danas izjavio da je Vučić "položio ispit" tokom krize izazvane akcijom policije pod kontrolom vlasti u Prištini da se još jednom upisao u kolektivno sećanje nacije. //

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.