AAA

POLITIKA | 15.10.2021 14:30 > 15.10 15:36

Pokret za preokret blokirao ulaz u Skupštinu Beograda, zahtevaju da ih primi Radojičić ili Vesić(VIDEO)


Članovi Pokreta za preokret blokirali su danas ulaz u Skupštinu Beograda zahtevajući da ih primi gradonačelnik Zoran Radojičić ili njegov zamenik Goran Vesić jer im nisu odgovorili na pitanje zašto su beogradske elektrane otele "svakoj porodici po 2.000 evra".

Članovi pokreta seli su na ulaz u zgradu gradskog parlamenta gde pokušavaju da rašire transparent na kome piše "Preokret za Beograd dosta pljačke", u čemu ih sprečava obezbedjenje.
Predsednik pokreta Janko Veselinović upitao je zašto Beogradjani nemaju grejanje i da li gradski funkcioneri "od otetog novca kupuju umetnine".

On je kazao da su preko računa za Infostan, gradjani u proteklih šest godina oštećeni za "190 miliona evra".

"Beogradske elektrane su kroz podizanje cena energenata ostvarile ekstra profit, a onda ga uplatili u gradski budžet", naveo je Veselinović.

Dodao je da "10.000 porodica" u Beogradu trenutno nema grejanje i najavio da će okupljeni blokirati ulaz u Skupštinu grada dok im se ne obrate Radojičić ili Vesić.

U jednom trenutku se ispred ulaza u gradsku skupštinu pojavilo desetak radnika Beogradskih elektrana koji su optužili Veselinovića da "laže".

Predali su mu radnički kombinezon kako bi mu pokazali da "puno rade" a posle par minuta su se razišli.

   //

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.