AAA

POLITIKA | 17.10.2021 16:35 > 17.10 16:55

Narodna stranka: Lažno obećanje Vesića o rekonstrukciji pijace Kalenić

 Gradski odbor Narodne stranke Beograd saopštio je danas da je zamenik gradonačelnika Goran Vesić obmanuo gradjane obećanjem da će sledeće godine za 12 miliona evra biti rekonstruisana pijaca Kalenić, pošto u investicionim planovima preduzeća "Gradske pijace" takvi  radovi za 2022. godinu nisu predvidjeni.  

"Naprotiv, rebalansom plana nabavke dobara, radova i usluga za ovu godinu, koji iznosi nešto više od 490 miliona dinara, nije predvidjena izgradnja novih pijaca, niti rekonstrukcija postojećih, ali je zato predvidjeno 17,5 miliona dinara za marketing putem televizijskih emisija, u kojima će Vesić davati nova obećanja", navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je gradska vlast najavila i početak gradnje garaže ispod pijace, ali ta da stavka ne postoji u planu investicija "Parking servisa".

"Vesić je svestan da je u slobodnom padu pred beogradske izbore, najavljene za april 2022. godine, i zato pokušava da gradjanima proda maglu lažnim obećanjima u pokušaju da izbegne neminovan poraz na izborima", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da su "Gradske pijace" pod upravom nestručnih stranačkih kadrova SNS-a postale instrument u Vesićevim rukama, a da je rukovodstvo tog preduzeća za poslušnost nagradjeno mesečnim platama od 180.000 dinara.

//

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.