AAA

POLITIKA | 29.11.2021 09:05 > 29.11 09:05

Naslovne strane za ponedeljak, 29. novembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o ekološkim protrestima u Srbiji, novom soju korona virusa a bave se i drugim temama.

ALO Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić ocenjuje za list "Korona virus je iz laboratorije".
BLIC "Opasni soj omikron preti i Srbiji", o novom soju korona virusa. "Novi soj dokaz je da će virus opstati i stalno se vraćati", o stavu epidemiologa Predraga Kona o novom soju korona virusa.

VEČERNJE NOVOSTI "Blokada puteva udar na slobodu ", o protestima ekoloških aktivista i opozicije. "Ostao veran idealima ", o smrti počasnog predsednika Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

DANAS "Država na bunt naroda odgovorila represijom", o sukobima na protestima ekoloških aktivista."Vučić zahteva još uvedljiviju pobedu na izborima", o dešavanjima u Srpskoj naprednoj stranci.

INFORMER Otac tenisera Novaka Djokovića, Srdjan navodi da "Novak zbog vakcine neće ići u Australiju". List prenosi navode inspektora Aleksandra Ljubičića "Video sam Dijanu u službenom džipu sa Veljinim mafijašem".

NOVA "Malj u glavu Srbije koja se buni", o sukobima na protestima ekološkoih aktvista. "Polcajci u subotu da otvore bolovanje", o stavu Savo Manojlovića iz organizacije "Kreni promeni" uoči novih protesta ekoloških aktivista.

POLITIKA "29. novembar je bio praznik nad praznicima ", o tome kako se u Jugoslaviji slavio Dan Republike. "Mrkin odlazak pre roka", o smrti počasnog predsedniak Socijalističke partije Srbije Milutina Mrkonjića.

SRPSKI TELEGRAF List ocenjuje da "Niko ne sme da blokira autoput i maltretira milione ljudi". U tekstu "Na veštačenju 200 telefona", list prenosi navodne detalje iz istrage protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.