AAA

POLITIKA | 22.01.2022 17:50 > 22.01 17:51

Zelenović: Ponoš može da ostvari dobar rezultat samo ako se cela opozicija dogovori

Jedan od lidera opozicione grupacije "Moramo" Nebojša Zelenović izjavio je danas da bi bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Zdravko Ponoš mogao da ostvari dobar rezultat na predsedničkim izborima samo ako bi se o zajedničkom kandidatu dogovorile sve opozicione grupe.

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas predložio je Zdravka Ponoša za predsedničkog kandidata opozicije na izborima koji slede.
"Kada je reč o ovakvom stranačkom opredeljivanju, mislim da ono ima ograničeno dejstvo. Šta god da se dešava, mora da proizadje kao plod razumevanja više političkih grupacija", kazao je Zelenović za agenciju Beta.

On je naveo da je "Moramo", koju čine i Ne davimo Beograd i Ekološki ustanak, ponudio saradnju delu opozicije oko SSP i da će o eventualnoj kandidaturi Ponoša razgovarati ako taj blok donese konačnu odluku.

"Imamo puno tema oko kojih treba da se dogovaramo. Prvo da se dogovorimo da sačuvamo glasačke kutije, da se ne napadamo, da promovišemo izbore i da se dogovorimo o programskim kolonama", istakao je on.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.