AAA

POLITIKA | 28.01.2022 15:00 > 28.01 15:02

Zdrava Srbija osnovala opštinski odbor u Bajinoj Bašti (VIDEO)

Zdrava Srbija saopštila je danas da je osnovala opštinski odbor u Bajinoj Bašti i najavila osnivanje odbora u Smederevu i Smederevskoj Palanci.

Predsednik Zdrave Srbije i opštine Čajetina Milan Stamatović ocenio je da je širenje stranačke infrastrukture "potvrda da sve veći broj gradjana Srbije prepoznaje šta je u prethodne dve decenije uradjeno na Zlatiboru".

"Upravo ljudi sa iskustvom i merljivim rezultatima iza sebe žele da budu deo tima koji će nakon izbora u aprilu biti u mogućnosti da odlučuju o svemu onom što će Srbiju i njene gradjane voditi ka realnom razvoju", kazao je Stamatović.
Ocenio je da se izgradnjom turističkih i sportsko-zabavnih kapaciteta kao i lokalnim infrastrukturnim radovima na Zlatiboru "direktno pomažu i okolni gradovi i opštine na način da veliki broj radnika iz Bajine Bašte i Užica porez na zarade plaćaju u sredinama iz kojih dolaze", naveo je Stamatović.

On je dodao da će osnova i budućeg rada Zdrave Srbije biti "suverena Srbija, Kosovo i Metohija u sastavu Srbije i podrška svima koji žele dobro svojoj otadžbini".


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.