AAA

POLITIKA | 18.02.2022 08:10 > 18.02 10:06

Aleksandar Šešelj: Na izbornoj listi SRS nema pevača i zabavljača, isključivo članovi stranke (VIDEO)

  • Foto: Miloš Miškov
  • Foto: Miloš Miškov
  • Foto: Miloš Miškov
  • Foto: Miloš Miškov
  • Foto: Miloš Miškov
  • Foto: Miloš Miškov

Srpska radikalna stranka (SRS) predala je kasno sinoć Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu sa 250 kandidata, za parlamentarne izbore 3. aprila, na kojoj su, kako je rekao zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj, isključivo članovi te stranke.

On je rekao da na izbornoj listi nema "pevača, zabavljača ni penzionisanih sportista", već su isključivo članovi stranke koji će sutra u parlamentu sprovoditi politiku SRS.

"Mi smo vrlo ponosni što su na našoj listi članovi SRS. Mi se našim članovima ponosimo, oni verno zastupaju našu političku stranku i nacionalnu politiku. Nikad se nismo bavili forsiranjem glumaca, pevača, niti bilo kakvih drugih zabavljača, penzionisanih sportista i slično, koji neće posle ovih izbora zastupati politiku nijedne stranke, ni u parlamentu ni na političkoj sceni, koji će samo biti iskorišćeni u kampanji", rekao je Šešelj.
Šešelj je rekao da je oko 12.000 potpisa podrške gradjana prikupljeno u relativno kratkom roku, iako SRS nije imala "nikakvih povlašćenih okolnosti da te potpise prikuplja, kao vladajuće stranke".
"Smatramo da ćemo posle ovih izbora biti najsnažnija nacionalna politička opcija u Skupštini Srbije, politička opcija koja će biti brana kidanju Kosova i Metohije iz teritorijalnog integriteta Srbije, koja će uvek zastupati Republiku Srpsku i njen opstanak, kao i nacionalni interes našeg naroda, što smo smo pokazali i dokazali u 32 godine našeg postojanja", rekao je Aleksandar Šešelj.

On je najavio da SRS od danas zvanično počinje izbornu kampanju sa sloganima "Pod zastavom Srbije" i "Šešelja za premijera".

CEO VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE:


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.