AAA

POLITIKA | 10.08.2022 08:10 > 10.08 08:10

Naslovne strane za sredu, 10. avgust 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 10. avgust najviše pišu o porastu broja inficiranih korona virusom u Srbiji i u svetu, o protestu poljoprivrednika i o drugim temama.

ALO List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da "Srbija ima najviše gasa u istoriji". "Evropi preti žedj", o visokim temperaturama i sušama.
BLIC Epidemiolog Branislav Tiodorović o povećanju broja inficiranih korona virusom u Srbiji "Za sedam dana odluka o školi zbog korone".

VEČERNJE NOVOSTI O epidemiološkoj situaciji u turističkim destinacijama "U Grčkoj i Crnoj Gori sve bukti od korone". "Alimentaciju plaća svaki treći otac", o izbegavanju obaveza od strane očeva prema deci nakon razvoda.

DANAS List prenosi šta su korisnici Tvitera pitali američkog ambasadora Kristofera Hila povodom poziva da mu se obrate u vezi sa odnosima Srbije i SAD "Da li je jači Roki ili Rambo, ko će biti novi premijer Srbije?". Povodom obrazloženja Saveta Regulatornog tela za elektronske medije o dodeli nacionalnih frekvencija "Amnezija REM-a za nasilje i govor mržnje".

INFORMER Nakon sastanka kosovskog premijera ALjbina Kurtija sa ambasadorima Kvinte, list navodi "Zapad podržava 'Kurtijev rat'?". "Ukrajina zatvorila naftovod za Evropu", piše list.

KURIR Iz Evropske komisije poručuju za list "Pomažemo Srbiji da smanji zavisnost od ruskog gasa". "Precrtan zbog netrpeljivosti sa Vasilijem Micićem", o navodnom razlogu zbog kog je Miloš Teodosić isključen iz košarkaške reprezentacije.

NOVA Intervju sa profesorom Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivšim predsednikom Demokratske stranke Bojanom Pajtićem "Za Vučića je opstanak na vlasti pitanje ostanka na slobodi". "Pobuna seljaka", o protestima poljoprivrednika koji su se u utorak održali u Novom Sadu i drugim mestima u Srbiji.

POLITIKA List piše o razgovorima o formiranju nove vlade Srbije "Vesić: Mandatar iz SNS-a i komotna većina u parlamentu". "Sedmi talas korone opasan za starije i hronične bolesnike", o povećanju broja kovid pacijenata.

SRPSKI TELEGRAF "Hapse Trampa", nakon što je FBI pretresao kuću bivšeg predsednika SAD, piše list. List navodi o dogadjajima iz avgusta 1995 "ko je minirao plan Z-4 i prodao Krajinu".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.