AAA

POLITIKA | 14.08.2022 11:40 > 14.08 11:40

Vulin tvrdi da iza navoda o prisluškivanju ruskih opozicionara stoji moćna služba

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odbacio je danas navode ruskog advokata Dimitrija Zahvatova o prisluškivanju ruskih opozicionih aktivista tokom njihovog prošlogodišnjeg skupa u Beogradu, navodeći da su te optužbe povezane sa formiranjem nove Vlade Srbije i da iza njih stoji "velika i moćna služba".

"Približavanje formiranja Vlade biće vidljivo po medijskim napadima na mene i borbi da ni po koju cenu ne budem član Vlade Srbije. Velika i moćna služba radi svoj posao. Zato podgrevaju priču o prisluškivanju ruskih opozicionara u Beogradu iako je sve to više puta demantovano i objašnjeno", naveo je Vulin, a preneo MUP.
Portal Nova preneo je ranije navode ruskog advokata Dimitrija Zahvatova da je srpska policija prisluškivala učesnike seminara koji je prošlog maja u Beogradu organizovala ruska opozicija.

On je naveo i da je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin transkripte tih razgovora predao sekretaru za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaju Patruševu posle čega su neki od učesnika skupa uhapšeni u Rusiji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.