AAA

POLITIKA | 18.08.2022 14:40 > 18.08 14:45

Beogradski SSP: Šapić i SNS nemaju plan osim promena kadrova koji se stide svoje stranke

Beogradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP) ocenio je da su današnjom odlukom Skupštine grada o razrešenju 14 direktora javnih gradskih preduzeća, gradonačelnik Aleksandar Šapić i vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) "pokazali da nemaju nikakav plan i program osim promena kadrova koji se stide svoje stranke".

"Sva preduzeća ovakvim imenovanjima nastaviće pogubnu politiku Gorana Vesića i njegovog kadriranja", ocenili su iz SSP.

Skupština grada Beograda razrešila je danas, po skraćenom postupku i bez rasprave, 14 direktora javnih gradskih preduzeća i ustanova, i izabrala njihove zamene, glasovima 57 odbornika.

Promene direktora izglasane su u preduzećima "Apoteka Beograd", Gradskom centru za socijalni rad, "Prihvatilište za odrasla i stara lica", "Putevi Beograd", "Beogradski vodovod i kanalizacija", "Beograd put", kao i u "Direkciji za gradjevinsko zemljište i izgradnju Beograda".

Nove direktore dobila su i preduzeća "Infostan i tehnologije", Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd", "Gradsko stambeno", Urbanistički zavod Beograd "JUP", "Sava Centar", "Beogradski metro i voz" i "Centar dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.