AAA

POLITIKA | 30.09.2022 16:10 > 30.09 16:10

Srpski radikali: Svi da podrže Dodika, Cvijanović i koaliciju oko SNSD na izborima

 Srpska radikalna stranka (SRS) pozvala je danas "sve Srbe u Republici Srpskoj (RS) i one sa pravom glasa u Srbiji da na ovim izborima podrže Milorada Dodika za predsednika RS, Željku Cvijanović za srpskog člana Predsedništva i da na parlamentarnim izborima glasaju za koaliciju okupljenu oko Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD)".
"U ovim teškim trenucima za srpski narod potrebno da, više nego ikada, budemo jedinstveni i da u nedelju u RS pokažemo to jedinstvo glasanjem za patriote koji su pokazali da su spremni da sačuvaju RS", poručila je SRS, u saopštenju.

Radikali su naglasili da je "jedan od četiri najznačajnija cilja srpskog naroda očuvanje RS protiv koje su se zaverili svi neprijatelji srpskih nacionalnih interesa u svetu, ali i izdajnici srpskog naroda u RS koji su se kandidovali za najznačajnije funkcije na izborima".
"Srpski radikali smatraju da svi Srbi treba da se pridruže podršci koju je Miloradu Dodiku nedvosmisleno pružio predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin", istakla je SRS.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.