AAA

POLITIKA | 19.11.2022 11:05 > 19.11 11:20

Naslovne strane dnevnih novina za subotu, 19. novembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 19. novembar pišu o povećanom broju slučajeva djačkog nasilja u školama, o napadu na pilota, državljanina Srbije, koji je upravljao helikopterom UN u Nigeriji i drugim temama.

POLITIKA "Brisel očekuje dolazak Vučića i Kurtija", o nastavku pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Intervju sa šefom poslaničkog kluba Saveza vojvodjanskih Madjara u republičkom parlamentu Balintom Pastorom: "Sramotni napadi na istorijsko pomirenje".
ALO "Izboden srpski pilot", napadnut u Nigeriji, upravljao helikopterom UN. Obračun "Vračarci ubili vodju grobara".

BLIC O pozivu iz EU za nastavak pregovora Beograda i Prištine u Briselu "Vučić i Kurti idu u Brisel".

VEČERNJE NOVOSTI List piše o povećanom broju slučajeva nasilja u školama "Nasilnici u školama svete krave". "Pomahnitali vojnik ranio našeg pilota, zatim ga izbo" o napadu na helikopter UN u Nigeriji u kome je ranjen pilot iz Srbije.

DANAS "'Tata sa advokatom' kao zaštita nasilnika", o nasilju u školama. List piše o potrošnji domaćinstava u Srbiji "Prošle godine smo više trošili a jeli manje nego 2019.".

NOVA "U Briselu konačno dogovor o tablicama", piše list o pozivu iz Brisela za sastanak srpskog predsednika Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u nastavku pregovora Beograda i Prištine. Intervju sa potpredsednikom Stranke slobode i pravde Dušanom Nikezićem: "Ova vlast gasi život u Srbij

KURIR "Djaci nasilnici mogu biti izbačeni iz škole", o nedavnom zlostavljanju učiteljice. EU pozvala predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija na hitan sastanak, piše list pod naslovom: "Kriza".

SPRSKI TELEGRAF Rat u Ukrajini: "Putinova nova lista ciljeva". Monah iz Ostroga za ovaj list kaže: "Zvezda nije mogla da izgubi!"

INFORMER Upozorenje Zapada, "EU: Kosovo na ivici rata". Prognoza: "Oluja i kiša do utorka".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.