AAA

POLITIKA | 03.02.2023 13:50 > 03.02 13:58

SNS od danas pojačana bivšim Zavetnicima (FOTO)

  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC
  • FOTO: AMIR HAMZAGIC

Nekadašnji poslanici i odbornici stranke Zavetnici, koji su u oktobru prošle godine napustili tu političku partiju, pristupili su Srpskoj naprednoj stranci (SNS), rečeno je danas u sedištu SNS.

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je, na konferenciji za novinare, kazao da su to Stefan Jovanović, Marija Vukomirović, Bojana Sladojević, Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, koji su i bili sedištu SNS.
Glišić je ocenio da je i jučeranja sednica skupštine Srbije pokazala da predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić vodi ozbiljnu i državotvornu politiku zaštite nacionanih interesa kao i ekonomskog razvoja, te da se zalaže za mir i stabilnost i zaštitu Srba na Kosovu.

Optužio je opoziciju lidere stranaka Zavetnici i Nove Demorkatske stranke Srbije Milicu Djurdjević Stamenkovski i Miloša Jovanovića, kao i pokreta Dveri Boška Obradovića, da su pokazali da žele sve suprotno od toga, te ih nazvao "herojima medija u Prištini i regionu koji žele sve najgore Srbiji".

Jovanović, inače odbornik u skupštini grada i opštini Palilula, je optužio Djurdjević Stamenkovskii i njenog supruga za samovolju i kako je kazao, sprovodjenje stranačkih aktivnostii u cilju lične koristi".

On je Djurdjević Stamenkovski nazvao "marketinškom marionetom svog supruga", te, aludirajući na jučerašnja dešavanja u parlementu, ukazao da se Srbija ne može braniti "tako što će Strbin udariti na Srbina".

Jovanović, kao i poslanici Dušan Stojiljković i Dragan Stojanović, odbornica u Skupštini Beograda i opštini Rakovica Marija Vukomirović, odbornik u opštini Palilula Bojan Sladojević su, krajem oktobra prošle godine, napustili stranku Zavetnici i najavili da će nastupati samostalno, preneli su tada beogradski mediji.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.