AAA

POLITIKA | 05.02.2023 15:20 > 05.02 15:42

Parlić: Zagorka Dolovac igra važnu ulogu u procvatu organizovanog kriminala

Poslanica Narodne stranke Ivana Parlić izjavila je danas da su ministarka pravde Maja Popović, kao i mnoge sudije i tužioci, "sagli glavu" pred organizovanim kriminalom i da republička tužiteljka Zagorka Dolovac igra ogromnu ulogu u procvatu organizovanog kriminala u Srbiji.

"Političari na vlasti i tužioci štite mafijaške grupe i građani to vide. U Srbiji se zakoni donose u interesu kriminalaca i tako se zemlja uništava. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić namiguje Rio Tintu i drugim multinacionalnim kompanijama da se vrate i unište Srbiju. Vučić se stavio u funkciju Rio Tinta i donosi zakone da kojima izdaje i prodaje zemlju", rekla je Parlić na sednici Skupštine Srbije na kojoj se raspravlja o pravosudnim zakonima.
Ona je podsetila da je pre 14 meseci zajedno sa 1.000 građana podnela krivičnu protiv predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić, tadašnje ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović i ministarke zaštite životne sredine Irene Vujović, ali da se "ništa nije dogodilo, iako tužilac zna da je reč o uništavanju Srbije".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.