AAA

POLITIKA | 24.06.2016 22:50

Dveri nisu podržale formiranje vlasti na Vračaru

Oštro osudjujemo i ogradjujemo se javno od podrške SNS-u i većini koja je danas, apsolutno protiv volje i znanja rukovodećih organa Pokreta Dveri formirana na opštini Vračar.

Pokret Dveri se izvinjava gradjanima opštine Vračar koji su dali poverenje listi Dveri-DSS, i našem odborniku sa liste Dveri dr Radomiru Kovačeviću koji je mimo odluke nadležnih organa Dveri njegove matične opštinske organizacije na Vračaru i predsedništva Dveri, dao podršku neprincipijelnoj većini na opštini Vračar, koja je nastala kupovinom odbornika, čime je grubo prekršena izborna volja gradjana.
Zbog stručnosti dr Radomira Kovačevića, i žestoke argumentacije u vezi sa oboljevanjem gradjana Srbije od kancera usled posledica bombardovanja, smatrali smo da je moralni kredibilitet dr Kovačevića neprikosnovena kategorija. Prevarili smo se i prevareni smo. Nije se moglo očekivati da intelektualac sa takvim saznanjima o tragičnim posledicama NATO agresije može podržati SNS, koja sve vreme zagovara upravo saradnju sa ovom zločinačkom organizacijom.

Oštro osudjujemo i ogradjujemo se javno od podrške SNS-u i većini koja je danas, apsolutno protiv volje i znanja rukovodećih organa Pokreta Dveri formirana na opštini Vračar.  Nije bilo sporno pregovarati za formiranje vlasti sa bilo kojom opcijom na lokalu, ali, bez ikakvih programskih načela, podržati većinu koja je nastala kupovinom odbornika sa liste DS-a, je nedopustivo.

Obaveštavamo javnost da je dr Kovačević isključen iz Srpskog pokreta Dveri. Pozivamo dr Radomira Kovačevića da vrati mandat Pokretu Dveri  i sačuva ono malo ličnog dostojanstva, ako ga uopšte ima.


Pažnja: Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.