AAA

POLITIKA | 13.02.2017 15:50 > 13.02 15:53

Agencija: Marija Mali nam se nije obraćala

Agencija za borbu protiv korupcije demantovala je danas navode Marije Mali, bivše supruge gradonačelnika Beograda Siniše Malog da im se obraćala u poslednjih nekoliko meseci povodom lažne izjave o imovini vrednoj 95.000 evra, a da su oni odbijali da stupe u kontakt sa njom.

"U evidencijama Agencije ne postoji podatak da joj se Marija Mali po bilo kom osnovu obratila", navela je Agencija u odgovoru agenciji Beta.

"Agencija za borbu protiv korupcije podnela je izveštaj sa kompletnom dokumentacijom Višem javnom tužilaštvu u Beogradu 04.08.2106. godine kao i dopunu izveštaja 22.08.2016, a nakon izvršene kontrole blagovremenosti, tačnosti i potpunosti podataka iz Izveštaja o imovini i prihodima Siniše Malog. Na zahtev Agencije primljeno je obaveštenje Republičkog javnog tužilaštva od 19.12.2016. godine, a postupak po izveštaju Agencije je u toku", navedeo je u odgovoru Agencije na pitanja Bete o promenama u imovini gradonačelnika Siniše Malog.

Marija Mali je u intervjuu Mreži za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) rekla da je gradonačelnik prikrio deo imovine, da je navodno tražio da izjavi da je 95.000 evra nepoznatog porekla stekla nakon smrti oca. Ona je navela da Agencija za borbu protiv korupcije, kojoj pokušava da se požali da je izjava pod njenim imenom nije tačna, "mesecima odbija susret sa njom".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.