AAA

POLITIKA | 14.02.2017 22:15 > 14.02 22:21

Vučić: Siniša Mali će snositi političke posledice

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u utorak uveče da pozicija gradonačelnika Beograda Siniše Malog "nije laka i nije dugoročno održiva", mada je ocenio da je jedan od najboljih gradonačelnika u istoriji glavnog grada.

"Nećemo čekati pravosnažne presude, dovoljno je da tužilaštvo ukaže na odredjene stvari, mi ćemo tog trenutko kao političari da reagujemo", kazao je Vučić gostujući na Radio-televiziji Srbije, a povodom navoda supruge gradonačelnika Siniše Malog da je on učestvovao u organizaciji rušenja objekata u naselju Savamala.

Vučić je naveo da će Mali snositi političke posledice i da sigurno neće ponovo biti kandidat za gradonačelnika Beograda u ime Srpske napredne stranke.

"Pozicija  gospodina Malog nije laka i svakako nije dugoročno održiva na tom mestu, bez obzira na to što će u knjigama ostati zapisano da je za Beograd mnogo uradio", kazao je Vučić.
 
On je dodao da neće reagovati pod pritiskom, pred hajkama i harangama, kada ga, kako je naveo, pojedine organizacije teraju da nekoga smenjuje.

"Mi ćemo to da uradimo onda kada budemo mislili da je vreme za to. Ako bilo ko misli da pritiskom na ulici može to da izvede, mene ne zanimaju njihove Rumunije i Makedonije, nikada pod pritiskom neću da reagujem", naveo je Vučić.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

XS15/02/2017 11:31

MISLITE KRIVIČNE.ODMA ODUZETI PASOŠ.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.