AAA

POLITIKA | 16.02.2017 11:20 > 16.02 12:13

Slavica Djukić Dejanović: Ubedjena sam da je bilo dogovora Vučića i Nikolića

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Djukić Dejanović ocenila je kao iznenadjujuću odluku Tomislava Nikolića da se ponovo kandiduje za predsednika Srbije i to posle dogovora koji je imao sa Aleksandrom Vučićem.

"Ja sam ubedjena da je bilo dogovora", kazala je Djukić Dejanović agenciji Beta.

Ona je istakla da je reč o unutrašnjim odnosima u Srpskoj naprednoj stranci i da SPS ostaje pri stavu da Vučić treba da bude njihov zajednički kandidat.

"Vučić je garant nastavka politike koju vodimo", kazala je Djukić Dejanović.

Glavni odbor Srpske napredne stranke sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Predsedništvo Srpske napredne stranke prethodno je jedoglasno predložilo aktuelnog premijera za predsedničkg kandidata, a Glavni odbor treba da potvrdi tu odluku.

Jedan od zaključaka Predsedništva, održanog pre dva dana, bio je da Vučić treba da nastavi razgovore sa aktuelnim predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

U medjuvremenu, prema informacijama koje još nisu zvanično potvrdjene, Nikolić je odlučio da se kandiduje za novi mandat na mestu predsednika Srbije. Nikolić je očekivao podršku Srpske napredne stranke koju je osnovao zajedno sa Vučićem.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.