AAA

POLITIKA | 16.02.2017 15:00 > 16.02 15:16

Šutanovac: Početak brakorazvodne parnice Nikolića i Vučića

Predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac izjavio je danas da se posle navoda da će se Tomislav Nikolić ipak kandidovati za predsednika Srbije ne zna ko danas ima većinu u Skupštini Srbije i da su neophodni parlamentarni izbori.

"Imamo očiglednu parlamentarnu krizu, i ne zna se ko danas ima većinu u parlamentu. Ne želimo da se parlament pretvori u jednu veliku pijacu i zato insistiramo da se raspišu i parlamentarni izbori i da dobijemo parlamentarnu većinu koju će da vodi Demokratska stranka", rekao je Šutanovac agenciji Beta.

On je ocenio da dvojac Nikolić-Vučić već pet godina uništava državu, njene institucije i životni standard svih gradjana.

"Njih dvojica su podjednako odgovorni za stanje u zemlji, a danas smo svedoci početka njihove brakorazvodne parnice u kojoj će svako od njih pokušati da izvuče maksimum za sebe", rekao je Šutanovac.

On je istakao i da je DS ubedjena da će Saša Janković postati predsednik i omogućiti da u Srbiji vladaju zakoni i da konačno gradjani povrate državu koja im je oteta.

Prema još nezvaničnim navodima, Tomislav Nikolić je odlučio da se ponovo kaniduje za predsednika Srbije. Nikolić prethodnih meseci nije krio želju za novim predsedničkim mandatom, i za to je očekivao podršku SNS, na čijem čelu je bio sve do 2012. godine kada je podneo ostavku pošto je izabran za predsednika Srbije.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

sole16/02/2017 21:39

Covek bez casti i obraza. Koliko puta se on razvodio i vencavao do sada.Zar on da nekome spocitava unistavanje Srbije? Zar misli da nase secanje toliko kratko traje.Sve sto je vredelo i moglo da se proda rasprodali su i opljackali i doveli zemlju na rub bankrota, davali glasacima po 1000 virtuelnih eura i sada pricaju o postenju kao vojska o skracenju

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.