AAA

POLITIKA | 16.02.2017 15:00 > 16.02 15:19

Pak: Nikolić očekuje dogovor s Vučićem

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić očekuje da će sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem postići dogovor koji je u interesu Srbije i ne želi nikakve podele, rečeno je danas ruskoj agenciji Sputnjik u Predsedništvu Srbije.

"Gradjani očekuju jedinstvo i slogu, i jednostrane odluke štete čitavoj Srbiji. Snaga poverenja gradjana ga (predsednika Srbije Tomislava Nikolića) obavezuje da nastavi aktivno da učestvuje u izvršnoj vlasti", izjavila je za Sputnjik savetnica predsednika Stanislava Pak, komentarišući buru koja se podigla nakon što je Nikolić najavio da će se ponovo kandidovati.

Svako drugo rešenje, prema njenim rečima, bilo bi loše pre svega za Vučića, a potom i za čitavu Srbiju.

"Vest o kandidaturi je iskorišćena da ga pojedinci svrstaju uz neprijatelje Srbije i neprijatelje Vučića i SNS", rekla je ona i dodala da "njih dvojicu niko ne može da posvadja", a da je objavljivanje ove informacije pokazalo da to mnogi jedva čekaju.

"Takvi su pošli u obračun sa Nikolićem, pošto, po njima, on nema pravo da misli kako zna šta je dobro za Srbiju. Zanimljivo je da nisu preneli da je predsednik rekao da će se prvi put oglasiti tek posle postignutog dogovora sa Aleksandrom Vučićem", rekla je Stanislava Pak.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.