AAA

POLITIKA | 17.02.2017 12:05

Dveri: Podrška Bošku Obradoviću iz Bora


Predsednički kandidat Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović, prilikom jučerašnje posete Boru ukazao je na apsurd da Bor koji se nalazi na dragocenim prirodnim resursima nije mesto u kome mladi ljudi žele da ostanu da žive, rade i stvaraju svoje porodice. Za proteklih 10 godina Bor je izgubio trećinu svog stanovništva što niko ne spominje u javnosti, saopštila je Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
 
Nakon konferencije za medije ispred glavne kapije RTB-a, Boško Obradović je posetio vlašku porodicuMeilović koja je ostala na selu i bavi se poljoprivredom. Snažna porodica je osnovni preduslov za snažnu i prosperitetnu Srbiju u kojoj se sa zadovoljstvom živi i radi.

U prepunoj sali Doma kulture u Boru, predsednički kandidat Dveri ukazao je prisutnima da Borani više nemaju razloga da se plaše bilo koga pa ni lokalnog moćnika Blagoja Spaskovskog. Njihov, naprednjački, nakaradni sistem se raspada. Javno je ukazano na ogromnu pljačku u Rudarsko topioničarskom basenu Bor koja je simbol pljačke čitave Srbije. Ogromna sredstva slivaju se u privatne džepove dok su građani sve siromašniji i sve nezadovoljniji. Krajnje je vreme da se podvuče crta i da se ta organizovana pljačka zaustavi. Predsednički izbori koji predstoje su idealna prilika da svoj glas podignemo i onemogućimo dalje urušavanje života u Srbiji.

Politika Dveri je politika koja svoj legitimitet dobija širom Evrope i sveta. Porodična politika, očuvanje tradicionalnih vrednosti, povratak  domaćoj ekonomiji, ideje su koje pobeđuju u mnogim zemljama. Dveri su strpljivo gradile svoj uticaj i svoju politiku. Za 18 godina postojanja dokazali smo doslednost, iskrenost i hrabrost da se suprotstavimo svima koji rade protiv interesa naše zemlje. Nakon skupštinskih nastupa svim građanima Srbije je jasno da smo beskompromisna opozicija koja nudi rešenja i ne pristaje na partijske šeme i kombinacije.

Boško Obradović je ukazao da će se kao predsednik Srbije založiti da se pooštri kaznena politika za sve državne funkcionere i direktore javnih ustanova koji zloupotrebe svoje službene položaje. Odgovornost nosilaca javnih funkcija se mora podići na najviši mogući nivo do te mere da svojom ličnom imovinom garantuju za rezultate svoga rada.

Prisutnim građanima u borskom Domu kulture obratili su se i potpredsednik Dveri dr Predrag Mitrović, kao i okružni rukovodioci Dveri za Borski i Zaječarski okrug, Saša Stanković i Saša Ilijić.

Iz Bora je poslata jasna poruka svim građanima Srbije da na predsedničkim izborima imaju kandidata koji je pristekao iz naroda, bez podrške bilo čije ambasade, bez ogromnih količina para iz inostranstva, koji nudi drugačiju politiku od svih drugih kandidata.

Glas za Boška Obradovića je glas za Srbiju koja se vraća sebi, svojoj kulturi i tradiciji, slobodi i nezavisnosti. Isključivo u takvoj Srbiji  može doći do dugo čekanog ekonomskog razvoja i podizanja životnog standarda što su prisutni na konvenciji u Boru i te kako razumeli, kaže se u saopštenju Informativne službe Srpskog pokreta Dveri.
 

Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)
KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.