AAA

POLITIKA | 02.03.2017 19:55 > 02.03 20:37

Saša Radulović predsednički kandidat DJB

Kandidat pokreta "Dosta je bilo" na izborima za predsednika Srbije biće Saša Radulović, saopšteno je večeras.

"Ako je neko borac protiv (predsedničkog kandidata SNS i premijera Aleksandra) Vučića, to sam ja. Ja mislim da ću ući u drugi krug", rekao je Radulović posle sednice Skupštine DJB.

Radulović je rekao da su izbori referendum protiv Aleksandra Vučića i da ulazeći u predsedničku trku žele da povećaju izlaznost i da dodju bar do svojih glasača.

"Naša motivacija je pobeda protiv Vučića, a pobeda je moguća jer je Vučić ranjiv. Za nas je cilj da pobedimo Aleksandra Vučića", rekao je on.

Taj pokret odlučio je da sednicu Skupštine DJB-a održi dva dana pre nego što je bilo planirano zbog, kako su naveli, "haosa koji predsednik Vlade pravi raspisivanjem izbora u najkraćem mogućem roku".

DJB je naveo da je cilj tog pokreta na predsedničkim izborima da pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

"Ovi izbori su referendum protiv Vučića, a ne izbori za ovog ili onog protivkandidata. Smatramo da nije bitno da li je predsednički kandidat naš ili neki drugi. Važno je samo da zadovoljava crvene linije politike i da ima najbolje šanse da pobedi. Jedino pobeda protiv Vučića nas dovodi u poziciju da spasemo Srbiju", navodeo je ranije danas taj pokret.

Pokret je ocenio da je jedini načn da se pobedi na predsedničkim izborima da se biračko telo motiviše da izadje na izbore i glasa protiv Vučića.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.