AAA

POLITIKA | 05.03.2017 16:10 > 05.03 16:15

Radulović: Postoji ozbiljan problem sa notarima

Budući predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da je zadovoljan prilivom glasova gradjana za kandidaturu ali i dodao da postoji ozbiljan problem sa notarima.

Radulović je novinarima u Smederevu rekao da je "očigledno da pravila i uslovi nisu jednaki za sve" i objasnio da je prvog dana skupljanja potpisa pokret "Dosta je bilo" imao dva notara a drugog dana 12 notara, ali samo za deo radnog vremena.

On je procenio da za dan notar može da overi do 200 potpisa, a oni koji za dan imaju više hiljada glasova "znači da imaju privilegije, odnosno da imaju više notara".

Radulović je naglasio da će, "naravno skupiti potpise" i objasnio da je "kampanja referendum protiv Aleksandra Vučića".

"Kampanja nije za jednog, drugog ili petog kandidata, nego je zaista referendum protiv Vučića... Mi to nismo birali nego je Vučić tako napravio medijskim mrakom i načinom na koji vodi državu. Zato sada vodimo medijsku trku jer smo videli da ova dva kandidata (Vuk Jeremić i Saša Janković) koji su trčali do sada nisu u stanju da animiraju biračko telo i pretila je pobeda Aleksandra Vučića u prvom krugu", rekao je on.

Radulović je rekao da bi pobeda Vučića značila još pet godina mraka u Srbiji i dodao da je cilj "Dosta je bilo" da to spreči.

On je dodao da "istrošeni političari" smanjuju izlaznost jer su glasači nepoverljivi i uzržani.

"Naš cilj nije fotelja na Andrićevom vencu, naš cilj je da pobedimo Vučića. A to možemo samo ako dodjemo do drugog kruga jer je Vučiću znatno pala podrška. Biračko telo je uzdržano, apstinencija je velika, čak i medju našim glasačima, pogotovu kada je trka sa više kandidata, jer glasači ne veruju da je promena moguća", zaključio je Radulović.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

dragan k05/03/2017 16:46

Mnogo je cudno da se izmena zakona o notarima (kojim su dobili ekskluzivno pravo overe raznih dokumenata) usvojila bas pred predsednicke izbore...

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.