AAA

POLITIKA | 06.03.2017 22:20 > 07.03 09:26

Vučić: Niko nije otkazao koncert Georgieva u Smederevu

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć da niko nije otkazao koncert pevača Vlade Georgieva u subotu u gradskoj hali u Smederevu.

"Ko je otkazao koncert gospodinu Georgievu u Smederevu? Ćutali smo sve vreme. Kažu otkazan koncert, pa su onda izmislili da je tamo bilo 4.500 ljudi. U trenutku kada ih je najviše bilo bilo ih je 970 ljudi. Sve je to super, želimo da ih ima 9.700", rekao je Vučić gostujući na televiziji Pink.

Vučić je više puta ponovio da niko nije otkazao koncert Georgieva i pitao: "Koga više lažete, koga više obmanjujete".

Koncert Vlade Georgieva je trebalo da bude održan u gradskoj hali, ali je kako je gradska vlast tvrdila, odložen za maj, dok je Georgiev naveo da je zabranjen jer je podržao kandidaturu Saše Jankovića za predsedničkog kandidata.

Na trgu su se te noći okupili gradjani, pretežno omladina, u znak protesta zbog neodržavanja koncerta, a Georgiev se pojavio medju gradjanima i otpevao nekoliko pesama, a rekao je da mu je žao što nije mogao da peva za njih u gradskoj hali mnogo duže.

KOMENTARI

Broj komentara : 1

Smederevac07/03/2017 09:23

Pomislio sam da nema nikakve veze sa otkazivanjem i da je to sve uradila poltronska lokalna vlast na svoju ruku, ali sad sam siguran da je orkestrirao i ovo. A Beta, ako je i dalje novinska agencija, moze lako da dodje do vise hiljada fotografija i video snimaka sa ovog skupa koje jasno pokazuju koliko ljudi je bilo.

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.