AAA

POLITIKA | 12.03.2017 15:00 > 12.03 15:18

Stamatović predao RIK-u 13.500 potpisa za kandidaturu (VIDEO)


Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović predao je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) više od 13.500 potpisa gradjana koji su podržali njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

Obraćajući se novinarima posle predaje kandidature, Stamatović je kazao da je "časna i uspravna Srbija danas zabeležila prvu pobedu uprkos žestokim saplitanjima".

"Više od 13.500 hrabrih gradjana je dalo potpise za domaćinsku Srbiju. Mi nastavljamo korak po korak, da štitimo narodnu i državnu imovinu ka konačnom cilju. Iz naroda smo krenuli, zajedno sa narodom borićemo se do kraja da sačuvamo tradicionalne vrednosti", kazao je Stamatović.

On je najavio da će tokom kampanje nastojati da "probudi četiri miliona gradjana Srbije koji danas spavaju".

"Do sada smo se borili sa notarima da prikupimo potpise, a sada krećemo u kampanju. Ovaj maraton smo trčali sa bukagijama dok su ostali kandidati imali najsavremeniju opremu. Svakodnevno obilazimo Srbiju, ne obaziremo sa na one partije koje imaju već formirano biračko telo, naša baza će biti četiri miliona gradjana koji danas spavaju", kazao je predsednik Opštine Čajetina.

Stamatović je demantovao navode pojedinih medija o povezanosti sa kriminalcima.

"Nemamo nikakve veze sa kriminalcima kako vladajući režimi u Srbiji i Crnoj Gore hoće da prikažu, to su njihovi prijatelji s kojima oni saradjuju, mi s njima nemamo ništa i od toga se ogradjujemo", kazao je Stamatović.

Kandidaturu Stamatovića za predsednika Srbije podržali su i bivši potpredsednik Pokreta socijalista Bratislav Jugović i pisac Ljubivoje Ršumović.

Republička izborna komisija do sada je potvrdila kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Radulovića.

Predsednički izbori u Srbiji biće održani 2. aprila.

SAV VIDEO MATERIJAL SA DOGADJAJA JE DOSTUPAN ZA BESPLATNO PREUZIMANJE OVDE.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.